Over Marga…

Via mijn werk en gave mag ik antwoorden, inzichten,
helderheid en richting brengen,
op welk vlak of m.b.t. welk onderwerp dan ook.

Ik gun je het proces van eenzaamheid naar vrijheid…
en volg je hart en dan antwoordt het leven…

Opleiding

Na de middelbare school heb ik een studie gevolgd aan de Koninklijke Academie voor kunst en Vormgeving in ‘s-Hertogenbosch, afdeling Visuele Communicatie.
Na een aantal jaren met veel plezier gewerkt te hebben als vormgever en artdirector in Eindhoven, Kaapstad en München, en hierna nog een aantal jaar als zelfstandig vormgever, begon mijn interessegebied zich langzaam maar zeker te verschuiven; van visuele communicatie naar de communicatie met jezelf en de ander.

Ik heb altijd grote interesse gehad in de werking van de psyche, in taal en lichaamstaal en de relatie tussen lichaam, geest, ziel en energetische processen.
En is dat wat je zegt en doet ook werkelijk dat wat je van binnen voelt en wie je werkelijk bent?
Hoe komt het dat mensen zo verschillend reageren op gebeurtenissen?
Hoe ontstaan blokkades en hoe kun je die in beweging brengen?

De opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) sloot perfect aan;
in 2001 behaalde ik het diploma NLP-Practitioner en in 2002 het diploma NLP-Master-Practitioner.
Mijn positieve ervaringen met NLP maakten me erg enthousiast ook anderen te begeleiden en te ondersteunen.
In 2002 startte ik mijn praktijk.
In februari 2012 heb ik het diploma van de HBO opleiding Medische Basiskennis behaald.

Intuïtief/Paranormaal

Naast de opleidingen, werk ik met mijn intuïtieve/paranormale gaven. Als je paranormaal begaafd bent, krijg je informatie over iets of iemand op een andere, dan ‘de normale’ zintuiglijke manier. Ik ervaar het als intuïtief weten.

Als ik je ontmoet, voel ik hoe je van nature in elkaar zit, en hoe je, door ervaringen, in je leven bent komen te staan en dat is, in feite, waar je in mijn praktijk voor komt.

Op spiritueel gebied noemen we dit helderwetend-/helderziend- en heldervoelendheid. Dit zet ik, naast de therapeutische behandeling, ondersteunend in bij de begeleiding in mijn praktijk.

Workshops, die ik op dit gebied gevolgd heb, zijn: Aura Reading, diverse Meditatietechnieken, Magnetiseren, Self Healing, Yoga, Stilteretraites, Intuïtieve Ontwikkeling, Reiki I, II en III, Automatisch schrift, Persoonlijke Bewustwording en Vipassana Meditatie in Thailand.