Via een van mijn eerste cliënten, zo’n 15 jaar geleden, kwam ik erachter: “wat er met mij aan de hand was”. Ze vertelde me over HSP en ik had hier destijds nog nooit van gehoord. Na wat googelen vielen voor mij de puzzelstukjes op zijn plek en kon ik beginnen met mijn weg te vinden in mijn hooggevoeligheid. Hooggevoeligheid is geen ziekte of stoornis, het is een aangeboren eigenschap, zoals je bijvoorbeeld ook een ochtend- of avondmens kan zijn. 1 op de 5 mensen heeft HSP.

Ieder kan eigen aspecten van hooggevoeligheid ervaren en vaak is het voor mensen die niet hooggevoelig zijn haast niet te begrijpen hoe lastig HSP soms kan zijn! Ik zeg altijd: Herkennen, Erkennen, Uit de kast en Vinger aan de pols! Je bent niet overgevoelig maar anders gevoelig. Je hebt een gevoelig zenuwstelsel en een relatief open energieveld. Prikkels komen daardoor vaak extra sterk en ook anders binnen. Je vindt het vaak moeilijk om bij jezelf te blijven…wat is van mij en wat is van de ander…? Je hebt meer voelsprieten, je bent sneller van slag of van streek en je hebt meer hersteltijd, rust en stilte nodig… Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om hooggevoelig te zijn. Inmiddels kan ik zeggen dat ik mijn hooggevoeligheid echt als geschenk ervaar. Zeker ook omdat hooggevoeligheid en intuïtie verbonden zijn!

Jij mag jouw eigen weg vinden in je hooggevoeligheid. Ik help je graag, om in je kracht te komen en te blijven en ook om je intuïtie te herkennen en hier weer op te mogen vertrouwen!

Van Klacht naar Kracht en van Last naar Geschenk naar Gave!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *